Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Over SOS AOV - verzekeringsrecht advocaten

SOS AOV: Advocaten gespecialiseerd in verzekeringsrecht


strijdt tegen de verzekeraar die niet uitkeert bij arbeidsongeschiktheid

 

Verzekeringsadvocaten

SOS AOV is een initiatief van Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten. Specialisten in hun vak, zeker als het gaat om verzekeringsrecht. Juridische straatvechters ook. Daadkrachtig en efficiënt, en toegankelijk voor elke cliënt. Ook voor u. Bent u arbeidsongeschikt en weigert uw verzekeraar uit te keren? Leg ons uw casus voor en vergroot zo de kans dat uw verzekeraar alsnog de AOV uitkering uitbetaalt.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering advocaat

Stel, u raakt als ondernemer arbeidsongeschikt. Vanwege ziekte. Of na een ongeval. Dan heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan een geschil met uw verzekeraar. Maar wat als die de uitkering arbeidsongeschiktheid niet wil uitkeren? En het erop lijkt dat u die dure arbeidsongeschiktheidsverzekering voor niets heeft afgesloten? Uitkering bij arbeidsongeschiktheid is lang niet altijd vanzelfsprekend. Het lijkt er zelfs op dat verzekeraars de ondernemer met een arbeidsongeschiktheidsverzekering steeds vaker als melkkoe zien. Met voor de verzekerde alle emoties en frustraties van dien. 

Ondernemers en ZZP’rs

SOS AOV is er voor die ondernemer. We nemen de discussie over en zetten die op zakelijk niveau voort. We hebben als verzekeringsrecht advocaat veel ervaring met de behandeling van dergelijke geschillen en kennen de mogelijkheden om uw geschil succesvol af te ronden en handelen op basis van een ruime kennis van de wet- en regelgeving. Juist die knowhow zorgt voor een grote kans van slagen.

Onze verzekeringsadvocaten

mr. J. (Jasper) Backx
mr. M. (Mark) Ripmeester
mr. A. (Agnes) Koert
mr. K.L. (Kayleigh) Westerbaan
mr. N. (Naomi) Anbergen

SOS AOV. Uw kans. Onze zaak.