Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Advocaat verzekeringsrecht Rotterdam

Advocaat gespecialiseerd in verzekeringsrecht

De verzekeringsrecht advocaten van SOS AOV zijn gespecialiseerd in verzekeringsrecht en hebben veel ervaring met verzekeringszaken. SOS AOV advocaten zijn er alleen voor de verzekerden en dus niet voor verzekeraars. Een advocaat verzekeringsrecht van SOS AOV staat u bij in een geschil met uw verzekeraar en stelt schikken meestal boven procederen om een langdurig proces te voorkomen.

Advocaat verzekeringsrecht voor zelfstandigen

SOS AOV verzekeringsrecht advocaten zijn er voor u als zelfstandig ondernemer, die wegens een ongeval of door ziekte niet meer in staat om te werken, of wellicht alleen nog maar parttime aan de slag kan. U hebt alle documenten en medische keuringen netjes aangeleverd aan de verzekeraar. Weigert de verzekeraar dan toch om uw AOV-uitkering te betalen? Juist op het moment dat u de uitkering zo hard nodig heeft? Schakel dan bij ons een advocaat verzekeringsrecht in. Die zal dan onderzoeken of de verzekeraar terecht of onterecht weigert uit te keren bij arbeidsongeschiktheid. Onze advocaat verzekeringsrecht zal de verzekeraar wijzen op zijn verplichting om uit te keren en zal er alles aan doen om te zorgen dat u alsnog de uitkering krijgt waar u recht op heeft. Het lijkt er op dat uitkeringen steeds vaker worden geweigerd door verzekeraars. Het krijgen van een uitkering bij arbeidsongeschiktheid is dus helemaal niet zo vanzelfsprekend, dat terwijl er wel netjes een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering is afgesloten. Vreemd genoeg lijkt het er soms op dat de verzekeraar er helemaal niet voor de ondernemers is. Als advocaat verzekeringsrecht accepteren wij dit niet en gaan de strijd voor u aan!

Advocaat verzekeringsrecht – meer informatie

SOS AOV verzekeringsrecht advocaten staan u ook bij als u volgens de verzekeringsmaatschappij onderverzekerd bent en daarom minder uitgekeerd krijgt dan de schade u gekost heeft. U kunt ook in de situatie terechtkomen dat u aansprakelijk wordt gesteld en uw verzekeringsmaatschappij meent dat uw aansprakelijkheid niet gedekt wordt door de polis. SOS AOV  verzekeringsrecht advocaten stellen in de meeste geschillen als doel om te schikken met de verzekeringsmaatschappij. Dit drukt de kosten en zorgt er in de meeste gevallen voor dat het boek op korte termijn gesloten kan worden. Als het nodig blijkt zullen onze advocaten uiteraard procederen om u op die manier alsnog in het gelijk te laten stellen door de rechter.

Een claim wordt vaak afgewezen door de verzekeringsmaatschappij op gronden van:

– Een bestemmingswijziging

– Verzwijging van relevante informatie bij het afsluiten van de verzekeringspolis

– Vermoeden van brandstichting of andere sabotage

– Clausules of uitsluitingen

– Risicoverzwaring

Bespaar uzelf van nog meer emoties en frustraties en neem contact op met SOS AOV. De advocaat verzekeringsrecht zal voor iedere cliënt efficiënt en professioneel te werk gaan, om te zorgen dat de verzekeraar haar plichten vervult.